Expert in onderscheidend vermogen

Hoe trouw zijn uw klanten? Hoe makkelijk is uw product of dienst te kopiëren? Presteert uw bedrijf optimaal of is er ruimte voor verbetering?

Ondernemen is veranderen, want de markt is altijd in beweging. Digitalisering biedt grenzeloze mogelijkheden, maar wat is wijsheid? Meer service, meer kwaliteit of meer marketing? Begin liever bij het begin: uw onderscheidend vermogen, want dat is hét fundament van zakelijk succes.

Ontdek uw onderscheidend vermogen Neem direct contact op

‘Er zijn geen slechte bedrijven, alleen bedrijven die hun potentieel nog niet optimaal benutten.’

Succesvolle bedrijven zijn flexibel: ze veranderen wanneer de wereld en de consument daarom vragen. Daardoor blijven ze onderscheidend en aantrekkelijk. Makkelijk gezegd, moeilijk gedaan: wat betekent onderscheidend zijn? Hoe weet je wat jouw unieke waarde is?

MGGA helpt bedrijven om hun onderscheidende waarde te vinden en tonen. Dat doen we door in de huid van de klant te kruipen. De opgedane inzichten zijn het vertrekpunt van onze confronterende consultancy. Geen onderwerp is taboe, want verandering begint bij zelfkennis en dat vraagt om een eerlijk gesprek.

Intro-Joost

‘Het leven is te kort om door te brengen in grauwe middelmaat.’

‘Joost Smaardijk

Als consultant kreeg hij bij vele organisaties een kijkje in de keuken. Te vaak constateerde hij een gebrek aan passie, ambitie en innovatief vermogen. Stuk voor stuk waren het organisaties die – begrijpelijk – worstelden met hun bestaansrecht. Het inspireerde hem om tot actie over te gaan: MGGA was geboren.

Met MGGA doorbreekt Joost de grauwe grijsheid. Met confronterende consultancy brengt hij kleur en ambitie terug in organisaties. Toch draait het niet om hem of om MGGA. Ware verandering komt immers van binnen: Maar Gij Geheel Anders.

Download ons whitepaper!

En ontdek wat u zelf kunt doen om de grauwe middelmaat te ontstijgen.

We zullen jouw gegevens alleen gebruiken voor de whitepaper, en nooit zonder jouw toestemming voor andere doeleinden gebruiken. Lees er meer over in ons privacybeleid.